natalie&aylin.blogg.se

ATM

Publicerad 2013-04-24 21:04:54 i Gör det själv

Aylin här: Sitter här och njuter av lite blåbär och tittar på The Hobbit. Tänkte skriva lite snabbt om olika hudtoner. Det kan vara svårt att veta vilken man har och då kan det vara svårt att veta vad som är bäst. Så det finns totalt 5 olika hudtyper. Oljig, torr, kombinerad, känslig och normal.

Oljig!!
Prova att ta en vit servett och tryck den på ansiktet. Om det blir fläckar så har du fett hy. Det kan vara problematiskt för att man kan få akne, se tjockt ut, glansigt. Men det som är bra är att det hjälper mot rynkor.

Torr!!
Servetten kommer att vara fläckfri men din hy kommer att kännas torr och tight. Torr hy kan ge rynkor och vara irriterande.

Kombinerad!!
Det är den som dem flesta kvinnorna har. Det kan vara torrt på vissa ställen och oljigt på andra. T.ex torrt på kinderna, oljigt på pannan.

Känslig!!
Din hy är väldigt, väldigt, väldigt torr!! Det kan vara otroligt jobbigt för att det känns tight, irriterad, kan bli röd och spricker lätt.

Normal!!
Du har den hudtypen som alla skulle döda för! Inte oljigt, torrt, känsligt eller kombinerad. Du har en normal hudtyp.

Så hoppas ni nu vet vilken hudtyp ni har och snart så kommer det olika tips om hur ni ska ta hand om det ha det and don't forget to smile!

Ps till Natalie, det får inte förstöra mim swag honey boo boo!

Lots Of Love
Aylin!xxx

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Natalie & Aylin

Läs våran blogg ❤

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela